top of page

Bio-frekvenciaterápia

27592606-電気療法代替医療で使用されるバイオフィード-バック装置.jpg

A kezelések a Zapper-féle frekvenciagenerátor készülékkel történnek. 

Milyen problémára ad megoldást?

A Zapper egy rezgés generátor, mely egy bizonyos feszültségnél elpusztítja a mikroorganizmusokat (baktériumok, paraziták, vírusok, gombák…). Így segítségével mellékhatások nélkül, gyorsan, fájdalommentesen lehet megszabadulni a betegségek okozóitól.

Mi az a biorezonancia?

Az élettani folyamatok belső szabályozása nagymértékben függ a szervezetünk környezettel való kölcsönhatásaitól. Minden szervünknek, szövetünknek, sejtünknek megvan a maga természetes rezgése. Betegség esetén ezek a rezgések megváltoznak, eltérnek az optimális értéktől. A biorezonancia célja, hogy kis elektromos hullámok segítségével visszaállítsuk az eredeti állapotot. A kezelésnél a beteg saját rezgéseit használjuk fel a terápia során. A meggyengült egészséges rezgéseket erősítjük, a kórosakat elimináljuk a szervezetből.

A vírusok, baktériumok, paraziták, gombák, stb... amelyek különféle betegségeket okoznak, és legyengítik az immunrendszert, meghatározott frekvenciájú rezgéseket bocsátanak ki,  mint ahogyan ez az  élő szervezetekre jellemző.

 

Kutatások igazolják, hogy ha saját frekvenciájukkal megegyező elektromos árammal bombázzák őket, akkor elpusztulnak. Ezek az irányított rezgések lengésbe hozzák a mikroorganizmus sejtfalát, membránját, melyek nem bírják elviselni a növekvő lengést és egy idő után megrepednek, így a mikroorganizmus elpusztul.

 

Ezzel szemben az emberi sejtek membránjai százezerszer ellenállóbbak a villamos feszültségnek, így azok nem sérülnek. A Zapper biorezonanciás készülék olyan feszültségen és frekvenciatartományban működik, ahol megfelelő időtartamú kezelés után az összes káros mikroorganizmus elpusztul.

Dr. Hulda R. Clark biológus, bioenergetikai-vizsgálatok során bizonyította, hogy minden létformának és szerves anyagnak meghatározott sávszélességű frekvenciája van, azaz: Minden szervezet egy adott sávszélességű és magasságú saját-frekvenciát bocsát ki. Ezeknek a  felismeréseknek hatására készült el az első bio-frekvencia generátor. Egy ilyen kezelés után, a megcélzott kórokozók jelenléte már nem mérhető!  A legyengült szervezet immunrendszere képtelen legyőzni az élősködőket, a ZAPPER biorezonancia készülék használatával azonban megtisztíthatóvá válik, mindeközben a testünket nem károsítja

Hogyan zajlik egy biorezonancia kezelés?

A biorezonanciás gép által képzett jelek igen kis áramerősségűek, így használatuk során semmiféle kellemetlen áramérzést nem váltanak ki. A kezelés alatt a páciens kényelmesen ül egy székben, a karjaira, lábaira „mandzsettákat” csatolunk és csendes beszélgetés közben kapja a gyógyító hullámokat.

bottom of page