top of page

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

1.       Állandó gondoskodás, figyelem és sok évtizedes tapasztalat

Nálunk Ön van a középpontban. Nálunk minden percben gondoskodás, figyelem és törődés várja, legyen szó a legapróbb fogkő eltávolítástól a legtöbb beavatkozást igénylő szájsebészeti műtétekig. Fájdalommentes kezelésre törekszünk és célunk a fogak egészségének megőrzése.

2.       Lézerfogászat – a világ legfejlettebb technológiái

Az Ön gyors gyógyulását szakmai felkészültségünk mellett fogászati berendezéseink és legújabb lézeres kezeléseink világszínvonala is biztosítja. A világ legfejlettebb, legmegbízhatóbb, legjobb hatásfokkal gyógyító lézeres fogászati készülékeit használjuk napi szinten.


Lézeres kezeléseink nagy részén nincs szükség injekcióra, a kezelés fájdalommentes, nincs zsibbadás és kisebb a műtéti vérzés, gyorsabb a kezelés utáni gyógyulás.

3.       Empátia: ismerjük a problémáit, éreztük, amit most Ön érez

Mi is emberek vagyunk és ugyanúgy vétettünk fogaink vagy épp egészségünk ellen, mint bárki. Az Ön felmerülő fogproblémáit is ismerjük, talán át is éltük, vagy több ezer elégedett páciensünk esetei alapján láttuk.
Tudjuk, tapasztaltuk, hogy bármely fogorvosi probléma esetén csak a legjobb, legkíméletesebb kezelést érdemes választania.
Mi is így tennénk.

Minden nap azért dolgozunk, azért kutatunk és finomítjuk, bővítjük tudásunkat, hogy minden helyzetben az Önnek legjobb, az Ön fogainak a leghatékonyabb és szervezetének a legjobb gyógymódot adhassuk. A legjobbat és a legőszintébben adjuk, mert mi mindig ezt várjuk el saját magunktól.

4.       Minőségi és esztétikus kezeléseket nyújtunk

Tudjuk, hogy fogai egészségének védelme és megőrzése nem életkorhoz kötött feladat, hanem egy egész életen át tartó gondoskodást és törődést igénylő jó szokás.
Minden életkornak megvannak a maga fogászati problémái, amiket ha időben felismerünk és kezelünk, akkor a kis problémákból kialakuló nagy problémák már nem fognak jelentkezni.
Bármely életkorban legyen, fogínyvérzésselfogszuvasodással vagy foghiánnyal is szembesüljön, gyors és hatékony megoldást nyújtunk Önnek, hogy elkerülhesse a további, nehezebben orvosolható problémákat.

Az általunk készített fogtömések, fogpótlások, fog implantátumra készülő koronák magas minőségűek és mind funkcionálisan, mind esztétikailag a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. A legjobb hazai és külföldi oktatóknál rendszeresen képezzük magunkat, hogy a fogak anatómiáját munkáink minél inkább visszaadják.
Mosolytervezéssel is foglalkozunk, még a fogpótlások elkészülése előtt megtervezzük mosolyát, majd megalkotjuk az elfogadott eredményt.
A szép és természetes mosoly iránti elkötelezettségünknek köszönhetően rengeteg elégedett pácienssel büszkélkedhetünk.

5.       Természetesség

Figyelembe véve fogászati stúdiónk alapértékeit, az általunk felhasznált alapanyagok és technológiák az emberi szervezete legkevésbé terhelő beavatkozásokat tesznek lehetővé. Célunk az, hogy természetes és kíméletes megoldásokat javasoljunk Önnek, amely hosszú távon oldja meg fogászati- és az estlegesen ahhoz kapcsolódó egészségügyi problémáit.

bottom of page