top of page

MIÉRT ÉRDEMES MINKET VÁLASZTANIA?

1. Állandó gondoskodás, figyelem és sok évtizedes tapasztalat

Nálunk Ön van a középpontban. Nálunk minden percben gondoskodás, figyelem és törődés várja, legyen szó a legapróbb fogkő eltávolítástól a legtöbb beavatkozást igénylő szájsebészeti műtétekig. Fájdalommentes kezelésre törekszünk és célunk a fogak egészségének megőrzése.

2. Empátia: ismerjük a problémáit, éreztük, amit most Ön érez

Mi is emberek vagyunk és ugyanúgy vétettünk fogaink vagy épp egészségünk ellen, mint bárki. Az Ön felmerülő fogproblémáit is ismerjük, talán át is éltük, vagy több ezer elégedett páciensünk esetei alapján láttuk.
Tudjuk, tapasztaltuk, hogy bármely fogorvosi probléma esetén csak a legjobb, legkíméletesebb kezelést érdemes választania.
Mi is így tennénk.

Minden nap azért dolgozunk, azért kutatunk és finomítjuk, bővítjük tudásunkat, hogy minden helyzetben az Önnek legjobb, az Ön fogainak a leghatékonyabb és szervezetének a legjobb gyógymódot adhassuk. A legjobbat és a legőszintébben adjuk, mert mi mindig ezt várjuk el saját magunktól.

3. Minőségi és esztétikus kezeléseket nyújtunk

Tudjuk, hogy fogai egészségének védelme és megőrzése nem életkorhoz kötött feladat, hanem egy egész életen át tartó gondoskodást és törődést igénylő jó szokás.
Minden életkornak megvannak a maga fogászati problémái, amiket ha időben felismerünk és kezelünk, akkor a kis problémákból kialakuló nagy problémák már nem fognak jelentkezni.
Bármely életkorban legyen, fogínyvérzésselfogszuvasodással vagy foghiánnyal is szembesüljön, gyors és hatékony megoldást nyújtunk Önnek, hogy elkerülhesse a további, nehezebben orvosolható problémákat.

4. Természetesség

Figyelembe véve fogászati rendelőnk alapértékeit, az általunk felhasznált alapanyagok és technológiák az emberi szervezetre legkevésbé terhelő beavatkozásokat tesznek lehetővé. Célunk az, hogy természetes és kíméletes megoldásokat javasoljunk Önnek, amely hosszú távon remélhetőleg meg fogja oldani fogászati- és az esetlegesen ahhoz kapcsolódó egészségügyi problémáit.

bottom of page